مدرسه تابستانه 1402

دومین مدرسه تابستانه پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم - 1402

پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران و انجمن اپیدمیولوژیست های  ایران ، مدرسه تابستانی در زمینه های آمار زیستی و اپیدمیولوژی را در مرداد  1402 برگزار می کند.

این مدرسه از سوی معاونت آموزشی پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم و به منظور ارتقای سطح علمی دانشجویان، فارغ التحصیلان و علاقمندان به مباحث طراحی مطالعات و آنالیز داده ها ونگارش مقالات علمی مرتبط با حوزه غدد درون ریز برنامه ریزی شده است.

دوره های مذکور به صورت تئوری و عملی و در قالب گروه‌های چند نفره برگزار خواهد شد.

این  کارگاه ها به صورت دوره های آموزشی کوتاه مدت برگزار می شود و زمان بندی کارگاه ها در دومین دوره مدرسه تابستانی به گونه ای است که شرکت کنندگان می توانند با توجه به علاقه خود و مباحث مطرح شده در کارگاه ها، در یک یا چند دوره آموزشی شرکت کنند.

گفتنی است در پایان هر دوره نیز گواهینامه معتبر شرکت در کارگاه به شرکت کنندگان اعطا خواهد شد.

نظر خود را وارد نمایید: